• De Hormoonfactor van Ir. Ralph Moorman

  De Hormoonfactor van Ir. Ralph Moorman

  Bij BOOST YOUR BODY geloven wij in een holistische benadering. Wil je jouw gezondheid naar een hoger plan tillen dan is het belangrijk dit vanuit diverse invalshoeken (voeding, beweging en stressbeperking (rust en mindset)) te benaderen. Resultaten staan voorop.

  Wij werken onder andere samen met de Hormoonfactor van Ir. Ralph Moorman. Ralph studeerde levensmiddelentechnologie en volgde daarnaast een reeks internationale artsenseminars over hormonen en gezondheid. Ralph heeft vier boeken geschreven. Hieronder vind je over elk van de boeken onze review.

  Je kunt de boeken bestellen door op de covers te klikken. 

  Kaft boek de Hormoonfactor

  De Hormoonfactor

  Een boek waarin de theorie rondom hormonen versimpeld en beknopt wordt uitgelegd. Hoe werken hormonen en wat kan er (door een verkeerde leefstijl) misgaan. Door de makkelijk taal die is gebruikt is het voor iedereen goed te volgen. Als trainer/coach vinden wij het belangrijk dat jij snapt hoe het werkt. Je zal hierdoor namelijk sneller gezondere keuzes gaan maken. Motivatie door educatie. In dit boek lees je hoe je stap voor stap jouw hormonen op natuurlijke wijze terug in balans kunt brengen door aanpassingen te maken in de manier waarop je eet, beweegt en met stress omgaat. Voor ons was dit boek in 2009 een echte eye-opener!

  Voor een uitgebreide check, een persoonlijk actieplan en/of begeleiding kunt u CONTACT opnemen met BOOST YOUR BODY. 

  Kaft boek Hormoonbalansdieet

  Het Hormoonbalansdieet

  Een ‘(h)eerlijk’ praktisch boek waarmee je meteen aan de slag kunt. Dit boek bevat 78 recepten en een 14-daags dagmenu (ontbijt, lunch, diner) voor een perfect figuur en goede gezondheid. Ook wordt er uitleg gegeven over producten en wat het effect ervan is op je hormoonhuishouding. Het gaat niet om minder eten, maar om anders eten. Deze methode is gemakkelijk vol te houden en werkt blijvend. 

  Voor een uitgebreide check, een persoonlijk actieplan en/of begeleiding kunt u CONTACT opnemen met BOOST YOUR BODY.

  Kaft boek Boodschappencoach

  De boodschappencoach

  Dit geweldige pocketboekje past gemakkelijk in je tas. Het is een musthave voor een ieder die vanaf nu bewust zijn boodschappen wil doen. In deze handige gids zie je in één oogopslag welke levensmiddelen je veilig in de boodschappenkar kunt laden, en welke je beter kunt laten liggen.

  Voor een persoonlijke Supermarkt Safari kunt u CONTACT opnemen met BOOST YOUR BODY.

  Kaft boek Hans Halveert

  Hans halveert

  Een geweldig ‘dieetboek light’. In tegenstelling tot de andere boeken is dit boek meer geschreven voor de luie, makkelijke mens. De humor en luchtigheid van de schrijvers (cliënt Hans en coach Ralph) maakt dat je het in één adem uit wil lezen. Beide heren zijn erg openhartig. Voor zowel cliënten als coaches een leerzaam boek waarin het element gedragsverandering duidelijk naar voren komt. Een aanrader.

  Voor een uitgebreide check, een persoonlijk actieplan en/of begeleiding kunt u CONTACT opnemen met BOOST YOUR BODY.

Leave a reply

Cancel reply