Voedingsadvies
Voor een goede gezondheid is goede voeding onmisbaar. Over voeding zijn velen meningen.
Helaas is er nog weinig eerlijke voorlichting over gezond voedsel. De meeste onderzoeken naar gezonde producten worden betaald door de producenten zelf. U zult begrijpen dat dit dan ook een gekleurd beeld geeft. We worden regelmatig op het verkeerde been gezet. Wat kunnen we nu wel en wat moeten we juist niet geloven?

Ik laat u bewust worden en geef u richtlijnen waarmee u uw optimale balans kunt gaan ontdekken. Iedereen is immers anders. Ervaar wat echte voeding voor uw welzijn zal betekenen!

Supermarkt Safari
In de supermarkt worden we blootgesteld aan allerlei misleidende en verleidende producten die claimen gezond te zijn maar in werkelijkheid juist onze gezondheid schaden. Het is moeilijk door de bomen door het bos te kunnen zien als het gaat om echt gezond voedsel. Hoe vaak staan we bewust stil bij wat we daadwerkelijk uit de schappen pakken?
Tijdens een supermarkt safari help ik u met het maken van gezonde keuzes in de supermarkt. Wat zijn levensmiddelen nou eigenlijk precies? Wat is verstandig voortaan in uw winkelwagentje te leggen en wat kunt u beter laten liggen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan contact op met BOOST YOUR BODY.

Meer weten? Bel direct 06 33917136 of stuur een mail

Logo Boodschappen coach