Wat is het doel van dit unieke programma?

Geef jouw lichaam de ultieme BOOST
• Voel je fit en energiek!
• Val gezond af!

Hoe ziet dit (basis) programma eruit?
U kunt kiezen uit een 4, 8, of 12 weken programma. Hoe langer de periode, hoe beter de resultaten. Echter alle opties zullen u een flinke BOOST geven!

Na een intake gesprek gaat u twee keer in de week samen met een Personal Trainer aan de slag. De trainingen worden buiten gegeven. Daarnaast kunt u één maal per week meedoen met de reguliere BOOSTCAMP training.

Tijdens 1 van deze programma’s leert u meer over gezonde voeding. Gedurende de vier of acht weken van het programma krijgt u voedingsbegeleiding.

Extra optie:
U kunt ervoor kiezen (bijvoorbeeld in het geval van specifieke klachten) dit basis programma nog persoonlijker te maken door de het te combineren met een Hormoon Balans consult. Er wordt een uitgebreide anamnese afgenomen en naar aanleiding hiervan krijgt u een persoonlijk actieplan om hormonaal weer in balans te komen. Op deze manier wordt dit Personal BOOSTCAMP Programma een uniek programma op maat.

Wanneer?
Het programma start in overleg met u. Wellicht lijkt het u leuk dit samen met een vriend/vriendin of in een groepje van maximaal 4 personen te gaan doen.

De BOOSTCAMP trainingen worden goedkoper naarmate er meer mensen meedoen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan contact op met BOOST YOUR BODY.

Meer weten? Bel direct 06 33917136 of stuur een mail