Herkent u zich in een van de onderstaande klachten?
Overgewicht, ondergewicht, allergieën, burn-out/bijnieruitputting, candida, cellulitis, darm- lever- maag- en nierklachten, depressies, diabetes, lovehandles, galblaasproblemen, gewrichtsklachten, hart- en vaatziekten, hoge en lage bloeddruk, huidproblemen, kankerpreventie, koolhydraatverslaving, libido- erectieproblemen, mannelijke kaalheid, migraine/hoofdpijn, ontstekingen, osteoporose, overgang/menopauze, PCOS (onregelmatige of geen menstruatie, slaapproblemen, spierziekten, stress, tandvleesproblemen, vermoeidheidsklachten/ gebrek aan energie, voedingsintoleranties, zwangerschapsproblemen.

Dan is de kans groot dat u een hormonale disbalans heeft. Het goede nieuws is dat, wanneer u het Hormoon Balans Programma volgt, veel van deze klachten gedeeltelijk of zelfs geheel kunnen verdwijnen. Het Hormoon Balans Programma is ontwikkeld door Ralph Moorman. Ralph is onder andere bekend van tv en de volgende boeken: De Hormoonfactor, Het Hormoonbalans dieet en De Boodschappen Coach.

Werkwijze
Na een eerste kennismaking met BOOST YOUR BODY ontvangt u anamneseformulier. Dit is een zeer uitgebreide vragenlijst. Tijdens het consult zullen we hier verder op in gaan; er zullen gerichte vragen worden gesteld om zo achter uw hormonale status te komen. Als er een disbalans aanwezig is gaan we hiervan de oorzaak achterhalen. Hormonale disbalansen zijn goed te herkennen aan allerlei symptomen. Met de juiste protocollen wordt een hormonale diagnose gesteld en vervolgens een haalbaar actieplan (advies gericht op de pijlers: voeding, training en stressbeperking) opgesteld waarmee u weer naar een gezonde hormoonhuishouding toe kunt werken. Er zijn verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen. U bepaald zelf óf en hoeveel vervolgconsulten u wenst af te nemen.

Mocht het nodig zijn dan wordt er doorverwezen naar andere disciplines.

Ter voorbereiding wordt aangeraden de boeken van Ralph Moorman te lezen. In de blog ‘De Hormoonfactor van Ir. Ralph Moorman’ vind u meer informatie over de boeken. U kunt de boeken bestellen door op de covers te klikken.

Voor optimaal resultaat kunt u het Hormoon Balans Programma combineren met een BOOST YOUR BODY Supermarkt Safari en/of Personal Training.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan contact op met BOOST YOUR BODY.

Meer weten? Bel direct 06 33917136 of stuur een mail

Logo Hormoonfactor Trainer