Caroline

 

Het contact was in korte lijnen en heel helder. Bijzonder om te ervaren hoe snel ik toch best persoonlijke dingen heb gedeeld. Ik wilde hulp qua voeding en kreeg hulp.
Je bent zonder opdringerig te zijn erg betrokken. Helder en duidelijk.

Tips geven vind ik een lastige. Ik kan mij voorstellen dat het erg afhankelijk is van de hulpvraag. In mijn geval was het heel erg basic en ik weet zeker dat je veel in jouw bereik hebt om iemand uitgebreid te voorzien van advies.

Dank je wel Lesley! Ik ben blij dat ik mijn crackers gevonden heb. Eindelijk klaar met die strijd rondom brood en beleg. Hummus, tomaat, komkommer…jammie.

Hartelijke groet, Caroline

 

Mea Weijman

 

Al even geleden ben ik gestart met Boostcamp. De trainingen vind ik precies goed voor mij, ik word uitgedaagd om tot het gaatje te gaan. Maar ik ervaar ook ruimte om even minder te doen als ik het nodig heb. Lesley en Jurre weten op de een of andere manier precies hoever ik kan, net wat meer pushen, of even minder. Dat vind ik erg prettig. Daarnaast vind ik de trainingen zelf variatie genoeg hebben, niet elke training hetzelfde. Maar ook niet elke keer anders. Ik vind het aansluiten bij mijn sport behoefte! Ga vooral zo door!

 

Henk van Winzum

 

De BooStcamp trainingen zijn leuk! De combinatie van het enthousiasme van Jurre, de fikse inspanning, en de sfeer in de groep maken het extra goed en leuk!

 

Lesley Plompen

 

27 jaar lang heb ik met eczeem gelopen. De gehele basisschooltijd, de pubertijd en zelfs toen ik moeder werd. Lichamelijk een ellende omdat ik me nergens in zomerkleding durfde te vertonen. Ik ging van hormoonzalf naar hormoonzalf en vet houdende zalf. Ideaal spul, maar loste absoluut niet het oorspronkelijke probleem op!
Psychisch een ellende omdat ik er veel mee gepest ben.

BOOST YOUR BODY gaf me de tip om 4 weken lang glutenvrij te eten. De wonderen waren de wereld nog niet uit, na 4 weken werd de jeuk minder, rode plekken trokken weg en al snel was ik eczeem vrij! Tot op de dag van vandaag heb ik dankzij mijn glutenvrije leefstijl nog steeds geen eczeem.

Eeuwig dankbaar ben ik BOOST YOUR BODY voor de geboden hulp. Dankzij alle tips eet mijn zoon thuis nu ook glutenvrij en is na 7 weken ook bij hem zijn eczeem al voor de helft verminderd! Dankzij de nieuwe eet / leefstijl eten we gezonder en heb ik veel minder last van vermoeidheid en hoofdpijn.

Eén keer per week doe ik mee aan BOOSTCAMP in Wageningen. Ik voel me nog sterker en energierijker. Perfecte combinatie!

Ik raad iedereen met lichamelijke problemen aan om contact op te nemen met BOOST YOUR BODY! Voor elk probleem is een oplossing.

 

Marjo Venes

 

Na maanden tijdens mijn hockey training “au mijn bil” te hebben geroepen kwam ik bij BOOST YOUR BODY terecht. Daar hebben ze mij in 2 Mylogenics behandelingen van deze vervelende pijn af geholpen. Direct na de eerste behandeling merkte ik al dat mijn bil en hamstring veel minder pijn deden. De behandeling was niet geheel pijnloos maar voelde goed. Na de tweede behandeling was het over. De oefeningen die ik had meegekregen heb ik trouw gedaan. Ook daar had ik baat bij.

Sinds een half jaar ben ik 1x per week bij de BOOSTCAMP training op Kwintelooijen. Kracht en conditie training, heerlijk in de natuur. Het mooie vind ik ook dat iedereen het op zijn/haar eigen niveau kan doen. Ik ben enthousiast en ben er sterker door geworden.

 

Anoniem

 

Ik heb alopecia areata, dit is een auto-immuunziekte. Hierbij stoot mijn lichaam mijn haarzakjes af, waardoor ik gedeeltelijk kaal ben geworden. De reguliere artsen kunnen hier niets mee. Er worden behandelingen gedaan waarvan ze niet weten wat het resultaat is. Bij zoveel procent doet het niets, en bij anderen komt het wel terug. Dit kan echter ook de natuurlijke groei zijn die dan weer terug komt. Met andere woorden is het van alles proberen met een grote kans dat het niets doet. Ik heb zelf ook zalf geprobeerd, maar dit hielp ook niet. Ik had geen zin om deze molen verder in te gaan en mijn hoop op iets te vestigen en veel geld uit te geven en dat het uiteindelijk weer tegen valt. Ik ben toen bij BOOST YOUR BODY uitgekomen. Na mijn intake gesprek besloten om verder te gaan. Nu doe ik iets wat naast hopelijk deze klacht verminderd/weghaalt, ook goed is voor mijn lichaam. Ik voel me veel beter en daardoor is het ook makkelijk vol te houden. Ik begin al wel wat donshaartjes te krijgen, dit is hopelijk een begin. Maar ook al zou het toch niet terug komen, heb ik zeker geen spijt van deze beslissing. Het heeft me veel andere goede dingen opgeleverd!

BOOST YOUR BODY heeft me anders over voeding laten nadenken. Ik ben veel bewuster bezig met wat er allemaal in voeding zit en wat dat met je lichaam doet. Maar het meest verrast heeft me toch wel dat het makkelijk vol te houden is. In het begin was het even zoeken naar de variatie. Ik ben niet zo handig in de keuken, dus moest er even aan wennen om alles vers te maken (ik kookte alles uit pakjes en zakjes!). Nu ik er eenmaal mijn draai in heb gevonden wil ik niet anders meer. Ik vind het eten lekkerder en geniet er meer van en ik voel me nu veel fitter. Ook heeft het andere klachten weggenomen waarvoor ik in de eerste instantie niet ben overgestapt op deze leefstijl zoals; verstopte neus (hier had ik elke ochtend en vaak overdag ook last van door allergie), jeukende huid, opgeblazen gevoel (vooral na het eten), ik heb een rustigere huid, ik kom beter in slaap en heb meer energie overdag. Oja en zonder er iets voor te doen ben ik toch ook een paar kilootjes kwijt. Dat vind ik ook zeker niet verkeerd!

Alles is heel duidelijk en rustig uitgelegd. Na uitgebreide vragenlijsten en gesprekken heb ik op meerdere vlakken advies gekregen (voeding, beweging en stresregulering). Na de boodschappensafari, waar er veel duidelijk is geworden, ben ik aan de gang gegaan. De vragen waar ik daarna nog mee zat zijn uitgebreid via mailcontact nog beantwoord. Mijn voedingsdagboeken zijn beoordeeld (niet alles kan in 1 keer goed zijn), waardoor ik nog wat aanpassingen heb kunnen maken. Alles bij elkaar heeft me veel geleerd en ben ik erg tevreden!

Ook doe ik geregeld mee met BOOSTCAMP. Vind dit erg leuk!

Bedankt voor de fijne begeleiding.

 

Sylvia

 

Ik kwam met BOOST YOUR BODY in contact via facebook.

Ik loop al meerdere jaren met onderbeenklachten en heb hierin bij de fysio 0% verbetering. BOOST YOUR BODY gaf aan dat Mylogenics wellicht wel iets voor mij kon betekenen.

Tijdens de behandeling werd vooraf alles heel duidelijk uitgelegd.
Mijn bovenbenen, heup/bilspieren en nek zijn behandeld.

De behandeling is te vergelijken met een pittige sportmassage maar het resultaat was dit zeker waard. Vooraf had ik nog een flink beenlengteverschil van 2 cm. Dat was bij de fysio opgemeten en ook bij de voetreflextherapeut waar ik maandelijks kom word dit steeds gecorrigeerd echter zonder blijvend effect.
Na de behandeling was het lengteverschil al zichtbaar minder geworden.
De volgende dag tijdens de training merkte ik de volgende dingen:
– Meer kracht in biceps en triceps
– Meer bewegingsvrijheid van benen en pijnloos hardlopen

Enige dagen heb ik flinke spierpijn gehad bij de heup/bilaanhechtingen.

Na 2 weken kwam ik weer bij mijn voetreflextherapeut en tot onze verbazing was er nauwelijks tot geen beenlengteverschil meer.Toch geweldig dat de behandeling zeker nog een tijdje een na effect heeft waar het lichaam mee aan te slag is gegaan met super resultaten.

Ik kan deze vorm van behandeling aan iedereen aanraden. Wat ze bij de fysio niet bereiken kun je met 1 of een paar Mylogenics behandelingen zeker wel bereiken. Bedankt hiervoor!

“Super bedankt voor dit fantastische resultaat!

 

Bernard van de W.

 

Ik heb het Hormoon Balans Programma gevolgd en een aantal Personal Trainingen afgenomen bij BOOST YOUR BODY. Mijn voedingspatroon is absoluut verbeterd en dat voelt uitstekend, de uitdaging zit hem vooral in het voldoende afwisselen en het volhouden / niet terugvallen.

Ik heb het als erg positief ervaren om direct ook deze, voor mij nieuwe, manier van trainen aan te pakken. Dit bevalt me niet alleen qua duur (ik trainde voorheen te lang) maar ook inhoudelijk erg goed!

De resultaten tot nu toe:
Ik heb geen buikklachten / krampen meer na een hardlooptraining / wedstrijd, veel minder last van opgeblazen gevoel na een maaltijd en toegenomen spierkracht.

Ik kan de diensten van BOOST YOUR BODY van harte aanbevelen.

BOOST YOUR BODY, bedankt voor jullie goede begeleiding, de nieuwe inzichten, eye -openers en de nieuwe manier van eten en daarmee levensstijl!

 

Mirjam uit Renkum

 

Als gewichts-jo-jo expert pur sang, ben ik altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in voeding en life-style om af te vallen en mij energieker te voelen.
Ik stuitte daarbij op de hormoonfactor van Ralph Moorman.
Eerst de boeken gelezen, daarna wat geëxperimenteerd.
Maar ik ben werkelijk enthousiast geworden na een presentatie van de methode hormoonfactor, waarbij BOOST YOUR BODY uitleg gaf over de voeding die het precaire evenwicht tussen de hormonen kan herstellen en daarmee je gezondheid verbeteren en in mijn geval het gewicht zou kunnen beheersen..
Met heel veel plezier heb ik de cursus ‘Van Vulling naar Voeding’ gevolgd. De medewerkers van BOOST YOUR BODY  zijn energieken hebben een aanstekelijk enthousiasme. Een krachtige verteller, die toch ook zichzelf kwetsbaar op durft te stellen, zonder dat daarbij de focus op de deelnemers verloren gaat. Het persoonlijke verhaal voegt iets toe.
De kennis en kunde èn de eigen ervaringen weet BOOST YOUR BODY overtuigend over te dragen.
Ze beschikt over veel achtergrond informatie, die getuigen van inhoudelijk goed op de hoogte zijn en schudde iedere keer weer nieuwe tips en trics over ons uit. Door de kleine setting was er ruimte voor individuele aandacht voor ieders specifieke speerpunt.
De cursus is overzichtelijk. Stapsgewijs maak je kennis met de geheimen van de hormoonfactor. De uitwisseling van ervaringen, het delen van kennis en kunde èn emotie bleek zeer waardevol. Ik ga voor een kentering naar het goede.

Waarvoor dank!

 

Rivka van der Eijk

 

Een aantal jaar geleden had ik overgewicht, was mijn menstruatie erg onregelmatig en had ik vaak last van vermoeidheid. Ik was het op een gegeven moment zo zat dat ik hulp heb gevraagd bij BOOST YOUR BODY. Na een uitgebreide hormonale anamnese ben ik met een persoonlijk actieplan aan de slag gegaan.
In het begin waren het kleine aanpassingen in mijn voedingspatroon en dat breidde ik steeds meer uit zodat ik er langzaam aan kon wennen. Ik merkte dat ik steeds meer energie kreeg en begon ook af te vallen. Dit werkte echt motiverend. Ik wilde met deze levensstijl doorgaan. Ik ben er ook bij gaan trainen. Eerst Personal Training en later BOOSTCAMP. Dat laatste doe ik nog steeds en bevalt mij erg goed. In totaal ben ik ruim 20 kilo afgevallen en ik voel me fit en energiek. Ook mijn menstruatie is nu veelal regelmatig.

Ik ben ontzettend blij met dit geweldige resultaat! Bedankt BOOST YOUR BODY voor alle hulp en coaching.

 

Sabine B. uit R.

 

Al jarenlang had ik het gevoel dat er iets mis was met mijn schildklier. De symptomen waren zodanig aanwezig dat ik bijna alles kon beamen van de symptomenlijsten. Overgewicht, kouwelijkheid, vermoeidheid, en ga zo maar door. Meerdere malen heb ik me laten testen bij de reguliere huisarts maar volgens de normen was alles goed. Dat ik me alles behalve goed voelde bleek niet uit te maken want als de waardes goed zijn is er niks aan de hand. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en ging me steeds slechter voelen. Ook van mijn overgewicht kwam ik maar niet af, verschillende diëten gevolgd maar het resultaat bleef uit. Toen kwam ik via via terecht bij BOOST YOUR BODY. Eindelijk voelde ik me serieus genomen en via een uitgebreide anamnese gingen we aan de slag. Mijn voedingspatroon werd aangepast en ben thuis aan de slag gegaan met gewichten. Deze stappen werden geleidelijk ingevoerd en werd hierheen goed ondersteunt door BOOST YOUR BODY. Dit maakte grote verschillen maar bleek uiteindelijk niet genoeg. BOOST YOUR BODY heeft me doorgestuurd en voor mijn schildklier heb ik bio-identieke hormonen gekregen.
We zijn nu bijna een jaar verder en ik zit onwijs lekker in mijn vel. Mijn energielevel is omhoog geschoten, ik ben goed afgevallen en mijn nieuwe eetpatroon is goed vol te houden. Ik voel me een ander mens, en in de toekomst zal het alleen nog maar beter gaan.

Ik ben ontzettend blij met dit geweldige resultaat. Dit had ik van tevoren niet voor mogelijk gehouden. Dank jullie wel hiervoor.